Dag 1, Operationen, Tonsillektomi.Okej. Började med att vi kom fram till Borås lite innan 08.00 och gick direkt in och skrev in mig. Jag fick ett rpvisoriskt rum sålänge, då de trodde att det skulle ta några timmar innan Jag skulle få komma ner. Fick iallafall byta om till operationskläderna och ta några tabletter. Fick sen även en lugnande. Men sen helt plötsligt så kom sköterskan in till rummet och berättade att det redan var min tur och att det gick fort undan idag. Så blev att säga Hejdå till Mamma och Lillebror.

Jag blev sen körd i sängen till en hiss och ner några våningar. Vi körde sen igenom diverse gångar och tunnelliknande system innan vi tog en hiss uppåt i en annan byggnad. Jag var vid detta laget ganska borta redan. Blev sen inkörd i ett rum i väntan på Operationssal och fick prata lite snabbt med en Sköterska som var där. Hon satte i dropp, kollade Personnummer och Namn. Minns sen inte så mycket förutom att jag frös endel, så försökte sova lite i väntan på min tur. Blev sen plötsligt väckt av en läkare som sa att det snart var min tur. Jag hade då sovit en timme. Var ganska groggy i huvudet och somnade om igen. Vaknade sen av att de började köra min säng och sen var i plötsligt i Operationsrummet. Där fick Jag flytta över mig till Operationsbänken. Fick träffa alla som skulle vara med under Operationen. Fick diverse slangar ikopplade i mig, pulsmätare och massa annat som jag knappt minns. Läkaren berättade sen att Jag skulle få andas i en mask och att jag skulle få sövande medel i armen. Det skulle svida Lite då. Medans de fixade iordning det sista så ställde Jag nog tusen frågor om diverse utrustning och saker som jag såg. Bara för att jag var nyfiken.. haha.. Sen sa Läkaren att de skulle söva mig, så han började räkna ner och någonstans vid 7 så frågade han mig om jag sov.. Så frågade jag vad den gröna mätaren visade, och somnade..


Fick ett Hjärta av Mamma att ha på sjukhus-sängbordet. ♥

Vaknade upp i min säng sen efter Operationen. Hade massa slangar och manicker ikopplade här och där. Vågade knappt röra mig. En Läkare kom och gav mig en glass, som jag knappt minns att jag åt upp. Sen somnade jag lite. Blev sen flyttad till ett lugnare rum och sen blev Jag uppkörd till mitt rum. Minns att de parkerade mig i ett rum med 3 andra, sen somnade Jag. Vaknade ca 2 tim senare av att Mamma och Lillebror var i rummet. Jag fick prata (Försöka!) med dem någon timma innan de åkte hem. Kändes skönt iallafall att fått träffa dem innan Man skulle få spendera natten på Sjukhuset. Fick sen lite mer tabletter och en glass. Somnade nästan direkt efter att Mamma och Lillebror åkte. Vid 21 tiden kom en läkare och kopplade ur mitt dropp. Sov sen fram till 22 tiden. Vaknade och det var helt tyst. Ringde på Sköterskan och fick tabletter och lite lugnande. Somnade om och sov sen några timmar. Vid 03.00 tiden fick jag ringa på Sköterskan igen för att det gjorde så ont i handen där Jag hade droppkanylen i. Fick lite smärtlindrande salva. Sov och vaknade mycket. Minns egentligen inga tider, men somnade, vaknade, lyssnade på Radio, sov någon timme, var vaken och bara stirrade, gick på toaletten, lyssnade på mina sänggrannar när de rosslade, hostade och gjorde ljud ifrån sig...

Läs fortsättningen på Dag 2..
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: