Dag 10, Nästan Smärtfri!

Vaknar som vanligt vid 04.00, fast nästan helt utan smärta, så tar bara halva dosen av medicin och somnar om. Vaknar sen igen vid 08.00 för ny medicin och mår då lite sämre, men ändåså inte så farligt. Ligger kvar i sängen någon timme och går sen upp för att äta frukost. Känner mig piggare idag. Blev en lätt frukost bestående av 1 glas Fruktsoppa och några skivor ost. Blev sen att slå sig ner i soffan för att kolla på lite Skidor på tv. Fick i mig 1 smörgås med ost också, det gjorde inte ens ont!

Blev sen medicindags igen vid 12 tiden och sen gick vi ut och busade med hundarna. Det var riktigt skönt med frisk luft. När vi kommer in sen är det lite slappande fram tills middagsdags. Jag bestämde mig för att testa att äta idag, eftersom Jag knappt känner någon smärta och är väldigt hungrig. Det blev ganska sen middag, så han med en medicinering innan. Har inte vågat trappa ner på medicinen än, vill vänta tills jag känner mig helt okej.

Till middag blev det Mackaroner och Köttfärsgryta. + Bacon vid sidan. Det var riktigt gott och Jag åt så mycket Jag kunde. Dock sved det lite i halsen, men Jag blev iallafall mätt. Och det var en riktigt skön känsla. Efter middagen blev det att slappa vid tv'n och slösurfa lite samtidigt. Såg senare The Day after Tomorrow. Har nu gjort lite Traderafynd och paketerat lite saker jag själv sålt som ska postas. Blir sova nu, Ganska trött. Jag hoppas på att Jag får en lika bra dag imorgon som denna, gärna bättre. Känns verkligen som om Jag börjar bli frisk nu och att halsen läker. Jag längtar efter att kunna äta Pizza.. och Vitlöksbaguett!
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: