Dag 11, En Bra Dag.

Idag har Jag mått riktigt bra. Inte haft så ont alls. Det svider fortfarande lite i halsen när Jag äter och dricker, men annars är Jag nog snart helt frisk. Hade lite ont natten till idag, vaknade med smärta vid 3 tiden och får ju inte ta medicin förrens vid 4, så väntade bara ut smärtan och tog sen medicinen vid 4. (Jag tror att de flesta skorporna i halsen har lossnat nu, är någon enstaka kvar. Men annars är det bara lite flått i halsen som ska läka.) 

Idag har Jag kunnat äta nästan riktig mat, eller vad man ska kalla det. Till frukost/Lunch blev det onyttig mat, bestående av Pommes med Café de Parissås. Riktigt Smarrigt! Har sen under dagen mest latat mig. Fick Paket från H&M på posten idag, Vad visar jag någon annan dag. Men riktigt nöjd med sakerna! Jag och Lillebror spelade sen Assassin's Cread Brotherhood, riktigt roligt spel faktiskt.

När Mamma kom hem från jobbet så blev det dags att laga mat. Hon gjorde till sig och Jimmy, deras LCHF diet mat. (Skulle aldrig kunna leva på den dieten, så tråkig verkar den! Men funkar gör den iallafa..) Jag fixade middagen till Mig och Lillebror, blev Ungsbakad Falukorv och Mackaroner. Lätt med såååå gott!

Efter middagen blev det att slå sig ner i soffan en stund innan det var dags att åka och handla. (Jag fick betala, 216 kr för typ nada.. helt sjukt!) Köpte med oss Mandelmassa, Blockchoklad och rött strössel till Julbakningen som vi satte igång med när vi kom hem. Vi gjorde smaskiga Mandelmassebollar, men de ska sparas till Jul. Mamma satte ihop en Peppakaksdeg som vi ska hinna göra några peppakakor av innan Jul är det tänkt, mest för Elvis skull. Hon älskar ju att baka.

Kvällen har sen bestått av slappande i Soffan. Kollat på Jul med Ernst och Morden i Sandhamn. Sen blev det sängen för övriga, själv ska Jag spela lite Playstation och kanske se en film. Är inte alls trött idag och kommer inte kunna somna än på några timmar iallafall.. Men vi får höras Imorgon. Godnatt.
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: