Dag 12, Smärtfri med Medicin.

Idag har det varit en bra dag, Jag gillar Tisdagar. Vaknade dock väldigt tidigt, fast gjort det ett tag nu. Men det var lite skönt ändå, inte behöva stressa. Började dagen med Våfflor till Frikost, det var smarrigt och lätt att svälja ner. Är nu smärtfri när Jag tar medicinen, vilket betyder att jag verkligen är på bättringsvägen.

Efter frukosten så började jag fixa mig iordning och ringde sen Julia för att bjuda henne på Lunch. Hon tackade Ja, så vid 11 gick Jag och mötte henne. Vi gick först till ICA för att Jag skulle posta några traderapaket och sen vidare till Thairestaurangen Ruansuphan. Vi åt lunchbuffé och satt kvar ett tag och snackade. Har ju endel att prata om eftersom vi båda varit borta i en vecka.

Efter lucnhen så gick vi i några affärer, kan tyvärr inte nämna vilka och så eftersom det inhandlades Julklappar.. Och jag vet att vissa nyfikna släktmedemmar läser detta.. haha. Men när vi var klara så gick vi hem till Julia och spelade lite Kort, drack Kaffe, Photoshop'ade ett Julkort och lyssnade (sjöng) på Sean Banans Jullåt. Jag gick sen lite efter 16 tiden för att gå till Systemet och inhandla lite gott inför kommande gottisdagar. Blev sen upphämtad av Mamma och åkte hem. Väl Hemma lagade Jag först Minipizor, de blev supersmarriga. Sen satte Jag, Mamma och Elvis igång med Julbakandet av Pepparkakor. Blev många fina och förhoppningsvis goda. Har smakat massa deg iallafall, och den är supergod!

Efter en lång dag och massa gjort så började Jag bli trött så gick och la mig och sov några timmar. Ska man ju egentligen inte göra, men Jag höll på att somna stående. Min kropp är inte helt återställt ännu och orkar inte gå på MAX hela tiden än. Men vaknade upp för en stund sen och Har tagit medicin. Ska nu snart gå och lägga mig igen. Imorgon har Jag en supermysig dag att se fram emot, men det få ni veta mer om imorgon.. Godnatt.
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: