Dag 2, Trött.


Vaknade vid 07.00 och ringde en Sköterska. Blev serverad frukost som bestod av Nyponsoppa, Vatten, Glass och Tabletter. Allt slank ner ganska fort och Jag försökte sen somna om. Sov lite till och från. Låg och Lyssnade endel på Radion, fick höra att Jay vann Idol. Tur, jag höll på honom. Somnade sen igen och blev väckt av en Sköterska runt 09 tiden. Hon bäddade iordning min säng medans Jag fick sträcka på mig lite och gå en promenad i Korridoren. Det var skönt att få röra på sig lite. Fick även plocka bort Droppkanylen från handen, den gjorde väldigt ont. Fick sen sova någon timme till innan Läkaren kom och kontrollerade hur Jag mådde och skrev sen ut mig. Jag ringde då Mamma och blev sen serverad lite lunch, Blåbärssoppa och Glass. Somnade sen till Radion. Vaknade sen av att Mamma och Elvis satt vid min säng. De hjälpte mig att packa med mina saker och sen gick vi till Apoteket för att hämta ut min medicin. Jag blev ganska yr och svimfärdig, men Överlevde hela vägen till Bilen. Där fick jag äntligen slappna av lite och bara ta det lugnt vägen hem.

Väl hemma blev det att packa upp sina saker i rummet och sen försöka äta något. Blev Äggröra med Ost. Mums! Svårsmält, men mättande. Bytte sen sängkläder i sängen och myste ner där för att spela lite Guitar Hero. Gick inget vidare, tror man blir sämre när man är sjuk..

Ska snart ta sista Medicinen för idag, sen blir det nog att bara ta det lugnt. Försöka äta och dricka lite hela tiden. Har fått i mig lite kräm. Ska väl mysa ner i sängen senare och se en film. Sen blir det att försöka sova, förhoppningsvis hela natten utan problem.


mmm... Min flummiga medicin. ♥

Bild på Hur min hals ser ut just nu, Äcklig!
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: