Dag 4, Smärta.

Vaknade som vanligt idag till veckarklockan för att ta första medicinen på morgonen. Haft en ganska jobbig natt med mycket drömmar och smärta i halsen. Efter att jag fått i mig medicinen så somnade Jag om och vaknade sen någon timme senare av att det gjorde väldigt ont i halsen och att smärtan spred sig upp mot öronen. Det gjorde väldigt ont och jag försökte mest bara att somna om. Klunkade i mig ett glas vatten och somnade om. Vaknade igen vid 12 tiden och tog medicin igen. Fortfarande väldigt ont. Hade även pratat lite med Mamma i telefon.

Någon gång efter 13 tiden så blev Jag väckt av Mormor som var och kollade till mig. Hon gav mig en piggelin och en Present så jag skulle må bättre. Hon stannade ett tag och höll mig sällskap. Jag försökte sen somna om, men det gick inte. Så bestämde mig för att Spela Playstation istället. Lillebror joinade när han kom hem från skolan. Jag tog min medicin igen och började nu må lite bättre.

Lite senare mot kvällen bestämde jag mig för att testa att äta något, då jag de senaste dagarna bara ätit flytande mat och glass. Blev Mackaroner med massa smör och lite ost. Det slank ner ganska bra, lite smärtsamt med mätt blev jag.

Kvällen har sen mest varit lugn. Har slappat i soffan och mest haft det skönt. Hoppas att imorgon inte blir lika smärtsam som idag har varit. Vill att Jag ska vara på bättringsvägen nu, men vet ju att det kommer att göra ont när Såren drar ihop sig i halsen. Även när sårskorporna i halsen lossnar.. ush, ser inte fram emot detta..
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: