Dag 5, Obeskrivligt.Vaknade 1 tim innan väckarklockan för medicindags skulle ringa. Men hade fruktansvärt ont i hals och öron, så fick ta medicinen tidigare. Somnade sen om, med smärta fortfarande. Vaknade igen vid lunchtid. Gick upp och drack vatten, tog medicin och en piggelin. Gosade ner mig i sängen igen och bara tog det lugnt.

När den värsta smärtan börjat släppa så bestämde jag mig för att kolla lite på film. Så kollade på Stargate Atlantis SG1 med Jimmy och Lillebror, som båda slutat för dagen. Efter att ha sett några avsnitt så var det dags för medicin igen. Tog det sen lugnt en stund. Men fick sen plötsligt väldigt ont. Smärtan strålade från halsen till öronen. Kändes som om någon sågade i halsen med en trubbig kniv samtidigt som öronen sprängdes. Det var riktigt obehagligt. Jag hoppade då in i duschen för att tänka på annat medans medicinen skulle börja verka.

Mådde sen bra efter duschen. Började känna mig lite smågroggy. Bestämde mig för att äta något, så det fick bli mosad kyckling och Broccoli med smörsås. Det slank ner ganska lätt, men det gjorde lite ont. Blev sen att se ytterligare några avsnitt på Stargate Atlantis SG1 och sen pussla lite med Mamma. (De har ju köpt ett 1000 bitars pussel..)

Har nu tagit sista medicinen för idag och ska se en film, sen sova. Ska smaska i mig 1-2 piggeliner också, hjälper mot den värsta smärtan. Bedövar riktigt skönt. Godnatt.
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: