Dag 6, Lite Riktig mat.

Idag vaknade jag tidigt med strålande smärta i öronen. Tog medicin och somnade om. Vaknade sen igen några timmar senare med samma strålande smärta, så tog medicin igen och somnade om. För att minska smärtan så masserar jag bakom öronen och vid käkarna. Det mesta släpper då.

Runt 14 tiden så gick Jag upp. Mådde då ganska bra men tog medicin ändå för att vara på den säkra sidan. Fick i mig lite Kräm och två glas vatten. Satte mig sen vid tv'n och såg en bra film som gick på 1:an. Den slutade lite innan 4 så Jag gjorde iordning mig lite snabbt, tog medicin, drack ett glas Fruktsoppa och sen kom Mamma och hämtade mig. Vi åkte till Horsbyskolan för att se på när Elvis och hennes dagbarns kompisar gjorde luciatåg. Elvis var en Pepparkaka, eller en Peppargumma. Jättesöt var hon. Vi tog några bilder och filmade. Sånt måste man ju spara. Efteråt fick vi fika. Jag lyckades dricka saft utan problem och fick även i mig nästan en hel Lussebulle. De är lite svåra att svälja. Men god var den.

På vägen hem så stannade vi till vid Hemköp. Jag handlade Spagetti, Pastasås, Nudlar och Fruktsoppa. Väl hemma så blev det först lite tvtittande och även lite mat. Jag gjorde Spagetti med Pastasås. Det gick faktiskt bra att äta, lite ont gjorde det och sved efter pastasåsen. Men det var skönt att få lite riktig mat i magen. Det blev sen läggdags för alla utom mig, så bestämde mig för en filmkväll. Blir att se Youth In Revolt först och sen Grown Ups. Två småfavorit filmer för mig. Men efter dem blir det läggdags. Brukar ju inte somna innan 03 ca, mest för smärtan.. men hoppas kunna somna lite tidigare. Godnatt.

btw. Medicinfakta. Tar numera medicin var 3:e tim, istället för var 4:e.
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: