Dag 9, Fruktansvärd Smärta.

Hölls vaken nästan hela natten av en fruktansvärd smärta. Medicinen hjälpte inte och Jag mådde bara dåligt. Blev istället att försöka glömma smärtan genom att se några filmer, bla. Upp. Favoritfilm..

Lite innan 07.00 så väckte Jag mamma. Hon fick hjälpa mig då Jag började få ont när Jag andades. Hon ringde till Sjukvårdsupplysningen och fick mycket bra hjälp. De fixade så en läkare skrev ut ett recept på Xylocain, det är en smärtstillande gurgellösning. (smakar som bedövningen man får hos tandläkaren!) Apoteket i Herrljunga var dessvärre stängt, men Mamma och Jimmy skulle ändåså till Vårgårda på lite ärenden så de hämtade ut den åt mig där.

Medans Jag väntade på att de skulle komma hem så försökte Jag få i mig lite mat, gick sådär. Fick i mig ett glas Fruktsoppa. Spenderade sen några timmar i Soffan med att se på meningslösa program på tv'n. Mest för att Jag inte orkade leta upp något annat. Medicinen, Citodonet, verkade inte hjälpa mycket alls. Så senare när Mamma kom hem med Xylocainet till mig så bestämde vi även att ändra på Medicinen. Blev istället att ta Citodon, P.F och Dikofenak. + att ta Xylocain när det smärtar.

När det började närma sig kväll så hade Mamma bjudit in några av grannarna på lite Glögg/Vin/Ost&Kex kväll. Blev full rulle hemma och inte mycket ro för mig. Jag hade fortfarande ont så bestämde mig för att skippa Citodonet helt och bara äta P.F och Diklofenak. Mådde genast bättre! Fick t.o.m i mig en smörgås med ytterst lite smärta. Mätt som jag blev och trött la jag mig i soffan och somnade. Klockan var då runt 20.00. Jag vaknade sen två timmar senare för att ta ny omgång medicin för att sen bädda ner mig i sängen istället. Blev att småglo lite film men nu ska Jag sova. Är väldigt trött och vill försöka somna medans medicinen fortfarande håller i. Godnatt.
Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: