Shaa'ron
Jag saknar dig. ♥ R.I.P


R.I.P Shaa'ron


Min älskade vän, själsfrände. Jag kan inte fatta att du är borta. Att du inte finns mer. Jag vill inte tro att du redan fått lämna oss. Du har hjälpt mig så mycket och fått mig må så bra. Du gav mig en utmaning som stärkte mig själv och som fick mig att orka när allt annat var emot mig. Du blev min bästa vän och den Jag alltid kunde lita på. Du lämnar ett tomrum efter dig, det gör ont. För du var som min andra halva, och nu är du borta. Jag är inte hel längre.

Jag minns när Jag såg dig för första gången. Tror Jag blev "kär" redan då. Du var så vacker och vild. Jag bara visste att på något sätt ville Jag alltid vara med dig. Och du blev ju min, och vi hade ett riktigt äventyr du och Jag. Du lärde dig nya saker varje dag och älskade att få uppmärksamhet. Du var en vilde minsann, men du kunde även vara mysig. Du älskade när man kliade dig på bogen eller på underläppen. Du visste mycket väl att du var vacker, storposa'rn själv. Kom det fram en kamera var du inte sen med att göra allt för att vara med på bild. Även om du kanske inte alltid blev så speciellt vacker på bild, långeman. hihi. ^^ Klantig var du också. Speciellt med huvudet. Du slog alltid i det, hade alltid små sår här och där. Men att bli extra ompysslad för det gjorde nog att du glömde av att det gjorde lite ont.

Vår tid tillsammans var inte så speciellt lång. Men vi fann varandra. Du litade på mig till 110%. Om Jag gick höger, så följde du med. Stannade Jag, stannade du. Busade Jag, busade du tillbaka. Ville Jag ha någon att prata med så lyssnade du. När Jag var ledsen så tröstade du mig. Du gjorde mig alltid glad.

Jag saknar dig älskade. Jag önskar att Jag hade fått säga farväl. Men Jag vet att du är lycklig nu. Du är fri.

R.I.P Shaa'ron
Jag kommer alltid älska dig långeman.