Livsval - En lång text om mina tankar..

 
Jag gillar inte tänka på framtiden, är lite av en sådan person som lever här och nu. Lev livet som det kommer. Typ. Men samtidigt så går Jag varje dag och oroar mig över framtiden, har den där klumpen i magen som inte vill släppa taget. Vill att Jag ska tänka efter och börja tänka lite mer på mitt bästa. Men hur ska Jag kunna veta nu vad Jag vill göra i framtiden? Jag vill så mycket, men som det är nu så behöver Jag mer oroa mig över mitt liv som är nu och inte om 10 år.
 
Just nu så är mitt största problem i livet pengar, pengar, pengar. Jag vill bara hitta ett jobb och börja kunna tjäna pengar. Så man kan betala av alla skulder som man lagt på sig, kunna unna sig fina saker, börja spara och ta körkort. Jag behöver pengar. Som det ser ut nu så lever Jag på existensminimum om inte mindre. Vändar på minsta lilla krona vid månadens slut. Men Jag överlever, just nu. Kollar man framtidsmässigt så Nej. Jag behöver verkligen ett jobbb. Men, Vad vill Jag jobba med?
 
Jag har snart varit arbetslös i ett år, Japp.. ett helt år. Och det börjar bli väldigt irriterande över att INGEN vill anställa mig. Jag har jättebra referenser, ger allt på arbetsintervjuer, visar min allra bästa sida och visar att Jag kommer ge allt och lite till. Men nä.. inget jobb. Vet att Jag inte har någon riktig utbildning och inga kontakter att luta mig mot, men Jag älskar att jobba och vill jobba. Räcker inte det? 
 
Kanske borde börja plugga. Men då kommer ju pengar in i bilden igen. Jag tänker inte ta lån och kan ju egentligen inte ta lån heller. Eftersom Jag är arbetslös. Sen gillar Jag inte att plugga, hatar allt som har med skolan att göra. Inga bra minnen där ifrån alls. Men skulle kunna tänka mig att ta en kurs i något som faktiskt intresserar mig, som till exempel Webb, Webbdesign och Data. Men tyvärr så finns det inga sådana Gratis Utbildningar/Kurser via Arbetsförmedlingen i närheten där Jag bort. Isåfall måste Jag flytta..
 
Vill Jag flytta? Nej, egentligen inte. Har ju dock inte råd egentligen att bo här Jag bor nu. Med en hyra på 4.200 kr och 64 kvadratmeter att röra mig på så känns det lite väl onödigt också, eftersom Jag bor själv. Men Jag stormtrivs i min lägenhet och i det radhuset Jag bor i. Jag har underbara grannar, nära till natur och samhället, nära till släkt och vänner. Bor egentligen perfekt. Därför tror Jag det är svårt för mig att ge upp den, för det känns verkligen som mitt hem.
 
Men måste nog inse att Jag behöver tänka lite på framtiden, att de val Jag gör nu kommer att påverka min framtid. Livsval helt enkelt. För som det är nu så kan Jag inte fortsätta leva såhär, lägga alla problem och viktiga beslut på hyllan för att tänka; Jag tar tag i det senare. Jag måste göra något nu. Och även om det gör mig lite rädd, så vet Jag att det är sådant som är för mitt egna bästa.
 
Vad är eran åsikt om Livsval?
Är ni också som mig eller tänker ni på att era val påverkar framtiden?


Wargman & Mimolove » Love You Bro's

 
Vill tillägna ett inlägg till mina två underbara Bro's, BFF's, älsklingar. Wargman och Mimolove. Jag vet inte vad Jag skulle göra utan dem. Dem betyder otroligt mycket för mig, och egentligen de enda två personerna som Jag verkligen litar på. De älskar mig, precis som Jag är. Med dem i närheten behöver Jag aldrig känna mig bortglömd eller vilsen, för de finns alltid där för mig.
 
Jag är så otroligt glad att Jag funnit två så underbara killar. De hjälper mig genom en tuff period i mitt liv nu, gör så Jag orkar fortsätta kämpa på. De tror på mig och finns vid min sida. Självklart hoppas Jag att min vänskap ger dem något tillbaka, annars vet Jag att pizza funkar. haha Älskar er killar, hoppas ni vet det!