Lev ditt liv som du vill leva det.

 
Jag är superpigg och kan verkligen inte sova. Fick mig en powernap, men kunde nu helt enkelt inte ligga i sängen mer. Har lite av ett glädjerus och rastlöshet i kroppen. Så fick helt enkelt gå upp. Men gör inte mig så mycket, har ändåså fullt upp idag, så kan ju lika gärna börja tidigt. Väntar nu på att kaffet ska bli klart, så passar på att rensa datorn lite. Hittade en hel del bilder på mig och min supersöta lillasyster Elvis. Hon betyder otroligt mycket för mig, lite av en glädjekälla för mig när Jag har mina sämre dagar. Man kan helt enkelt inte må dåligt i hennes sällskap. Det gör mig lite påmind om vad man ska värdesätta här i livet, vad man ska koncentrera sig på.
 
Jag har varit arbetslös nu i över ett år, och till en början så var det lite som en betald semester. Men sen börjar man tröttna på att gå hemma för att tillslut bli deprimerad över att man "slösar bort sitt liv". Så blev det för mig iallafall. Men Jag fick hjälp och stöd av min familj och vänner att våga satsa på något nytt, se nya vägar till jobb eller sysselsättning. Och som ni nu vet så satsar Jag mycket tid, energi och pengar på att öppna upp ett eget företag och webbshop. Jag skulle aldrig vågat eller tänkt tanken utan stöd, uppmuntran och hjälp från min familj och vänner. De tror på mig, att Jag kan om Jag bara vill.
 
Så därför uppmuntrar Jag nu er alla att se över erat liv. Koncentrera dig på sånt som gör dig lycklig. Värdesätt familj och vänner. Våga ta chanser, våga misslyckas och våga be om hjälp.
 
Lev ditt liv som du vill leva det.    P-U-N-K-T.Amanda

Vad härligt allt låter :D Ha en bra dag nu :D

Svar: hehe tack. :D Det ska Jag, detsamma! :D
♥ Mandah Moon

Frida

Hej, det gick inte att trycka på svara. Men alltså, får jag inte ens behålla designen om jag tar bort allting som är ifrån din design? Jag vet inget annat, bryter jag fortfarande mot dina regler fast inget av din design finns med? Jag behövde en snabb standardmall så att det skulle gå fortare! plus att jag vet andra som gjort samma sak som mig. Trodde det var okej att göra likadant då!

Svar: Du kan behålla allt om du lägger till "Design by Exeggutor.se", då följer du reglerna. Men annars får du ta bort hela grunddesignen, det som Jag gjort. Det är de alternativen du har.
Så du menar om du ser andra bryta mot lagen så gör du samma sak? Dessutom så kontaktas alla som hittas och som bryter mot mina användarvillkor. De blir också anmälda om de inte följer dem efter en varning. Jag polisanmäler runt 10 personer/vecka för detta, så Jag har inga problem med det. Det är mer synd om alla föräldrar som åker på polisanmälningarna bara. (för dem som är under 18)

Som sagt. Jag har nu sagt vad du har för val, nu är det upp till dig. Har inget hänt senast Måndag, kommer du med att anmälas för det tyvärr. Jag vill bara att du ska veta detta, då Jag vill ge en varning innan Jag anmäler. Är också mänsklig och vet att alla kan göra misstag.
♥ Mandah Moon

Erik

Din högerkolumn åker ner i webbläsaren Chrome på mac.

Svar: Jo, märkt det eftersom det gäller samma på ipad. Dock inte hittat någon lösning. Designen ses bäst med Firefox, då den stödjer all kodning som Jag använder. För mig ser den dock bra ut i Chrome också på min dator. Lite svårt att felsöka när Jag inte har en Mac. :/
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: