Dina sista ord till mig..

2007. "Vi ses om 40 minuter. Älskar diiiiig." Det var dina sista ord till mig. Vi la på och Jag återgick till att städa mitt rum. Det såg ut som en orkan hade dragit igenom rummet, men det är väl ingen ovanlig syn om man kollar in i en 17 årings rum. Ständigt kaos, bara normalt.
 
Efter en snabb städning av rummet, vilket egentligen bara var Jag som kastade in allt i en av mina garderober, (Jag var 17 år, vad förväntade du dig?) kikade Jag på klockan. Den var 18.34, prick. Det hade gått över en timma nu och ni hade fortfarande inte dykt upp. Jag var inte orolig dock, ni hade säkert bara stannat till på McDonken eller så kanske det var det mycket trafik. Det var ju trots allt Fredag kväll.
 
19.21. Jag satt på mitt rum och kunde höra musik, skratt och ljudet av glas som skålades en våning ner. De hade pågått en stund. Själv hade Jag bytt om till en stor band T-shirt och slitna jeans. Jag var inne i någon sådan fas vid den tiden, lite sådär emo. Men vem har inte upplevt en emo fas? Jag kikade på min mobil samtidigt som klockan slog över till 19.22 och det enda Jag kunde tänka var; Vart var ni?
 
Jag vet inte när Jag slutade tänka på om ni skulle dyka upp eller inte, men tillslut gick Jag och la mig i min säng, besviken på kvällen, då den inte hade gått som Jag hade planerat. Festen en våning ner slutade runt 2-3 på morgonen och när väl tystnaden hade lagt sig så kunde Jag äntligen somna.
 
05.14. Jag vaknade till av ljudet från min mobil som spelade "Sonic Syndicate - Jailbreak". Jag svarade och hela min värld stannade till av rösten på andra sidan som sa; "...A-a-am-amandah?...".
 
Du fanns inte mer. Dina sista ord till mig var "Vi ses om 40 minuter. Älskar diiiiig." Och nu.. fanns du inte mer.
 


Detta får bli första delen, då Jag helt enkelt inte klarar av att skriva mer just nu. Jag tänker inte förklara så mycket mer än det som står och låter er få tolka detta själva. Kommer försöka att förklara mer i nästa del. Hoppas ni förstår att detta är svårt för mig att skriva och Jag försöker göra det till mer än bara något snyftigt. Försöker ge er verkligheten om den kvällen och hur Jag minns den.Ylva

ååh herre gud vad hemskt.. :O <3

Svar: :'( <3
♥ Mandah Moon

Anonym

ush.. :'( beklagar verkligen.

Svar: Tack..
♥ Mandah Moon

Maria

åh gud vad hemskt! är det en sann historia? mycket bra skrivet! <3

Svar: Ja, den är sann tyvärr... <3
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: