EXO - Lotto (Louder)이동휘 ♥ Watercolor & Marker

 
Modell; 이동휘 - Lee Dong-hwi » Instagram
Material; Vattenfärg, Indian Ink och Marker
Edit; Scan Version från Orginal Målning, Soft Edit & Effect Edit in Photoshop.


Familjens nya Prinsessa..

 
Låt mig presentera.. Polly. Nytt tillskott i familjen. Självklart är Skrållan glad över att ha fått en lillasyster, även om hon blir lite avis ibland då Polly får (kräver) en hel del uppmärksamhet. Bjuder på en bildbomb av söthet..
 
 
 
 


Livet är ganska bra just nu..

 
Jag måste skriva av mig lite angående mitt liv, mina problem och diverse annat som Jag vill lätta på. Som många av er vet så kämpar Jag med Depression och Självdestruktivitet. Har gjort i många år nu och det är lite som att leva på en Berg-och-dal-bana. Upp, Ner, Höger, Vänster.. och sen kommer loopen. Vad Jag vill säga om just nu, i detta nu så är livet ganska bra. Faktiskt.
 
Jag har fortfarande svackor och mörka perioder då Jag bara låser in mig i lägenheten. Vill inte prata med någon, vill inte göra något speciellt. Bara vara. Men nu ska Jag inte prata om det negativa, det var inte tanken med detta inlägget. Istället tänkte Jag ta upp lite saker som har hjälpt mig de senaste två åren och som gjort mitt liv så mycket bättre.
 
Vi kan börja med min Hälsa och Kost med mera..
 Jag tränar på gym, 2-3 gånger i veckan.
 Jag gör Yoga två gånger om dagen, morgon och kväll.
Jag har hållt hårt i min Diet och äter Demivegitarisk kost.
Jag dricker FitLine drinkar varje dag. (För er som är nyfikna på det, mer info ngn annan dag.)
Jag dricker inte (knappt) Alkohol. Har blivit 10 gånger på 2år ungefär.
Jag har börjat gå promenader varje dag (sen spelet kom ut) för att spela Pokémon Go.. Mest Bonus!
 
Jobb, Familj och Socialt Liv..
Jag har försökt jobba inom Vården som timvik så mycket som Jag fått.
♥ Jag har försökt förlåta och stärka mina relationer med familj och släkt. Mycket kvar där att jobba på..
♥ Jag har sagt upp vänskapen (bekantskapen) med alla personer som bara gjorde mig mer ont.
♥ Jag har joinat Forum och Hjälpsidor för personer med liknande historia som mig själv.
 
Förflutna, Framtiden och mina Mål.. 
♥ Jag har äntligen betalat av mina skulder och lån. Äntligen är det pengar på sparkontot.
♥ Jag har varit "skadefri" i över 8 månader.
♥ Jag har äntligen hittat något Jag vill jobba med och utbilda mig inom. (Undersköterska.)
♥ Jag har äntligen kunnat unna mig något från min lön utan att behöva känna ångest. (iPhone 5S & iMac)
♥ Jag lever för dagen, men kan äntligen säga att Jag ser fram emot Framtiden.
 
                 
 
Det var nog allt Jag ville ta upp just nu.. Förstår att detta är något som en hel del av er kanske inte förstår eller ser något intresse i. Men har ni läst ända hit så har ni ändå kanske lärt känna mig lite mer. För er som följt mig länge, Jag hoppas ni kan se mina framsteg och fortsätta hejja på mig i bakgrunden. Ni förstår.. ♥ 
 
+ Liten Bonus.. Något som hjälpt mig otroligt de senaste två åren, som kanske låter löjligt för vissa, men betytt mycket för mig är Musik och Drama Serier. Mer bestämt, K-Pop och K-Drama. Jag kommer blogga mycket om detta framöver, så är ni nyfikna så håll utkik. Mycket är påväg.. 


Pokémon Go har tagit över mitt liv..

 
Okej, kanske överdriver lite här nu. Men om Jag ska vara ärlig så behöver Jag dra ner på spelandet när det kommer till Pokémon Go. Jag spenderar så mycket tid med att gå promenader för att kläcka dessa ägg (2km, 5km, 10km) och för att hitta nya Pokémon att Jag glömmer bort annat Jag ska göra eller helt enkelt glömmer bort tiden helt och inser helt plötsligt att Jag varit ute i över 7 timmar.. Ja, där överdriver Jag inte iallafall
 
Det är en sak att spela när Jag ändå ska gå en promenad, när Jag väntar på Buss/Tåg, har rast på Jobbet eller helt enkelt har tid över att faktiskt unna mig att spela en stund. Men Ja.. eftersom Jag inte jobbar heltid så är det lätt att spendera lite för många timmar med att leka runt med låtsasmonser. Någon som kanske känner igen sig?
 
En sak är klar.. Jag erkänner att Jag kanske är lite beroende. L-i-t-e-e-e. Men Jag vill skryta om att mitt crew är helt klart deabak! Awesome! Coolaste klubben ever. Lovar. ♥ #TeamValor


Bloggen är under konstruktion..

 
Hej. Hallå.. Det var länge sen. *borstar bort lite spindelnät* Känner mig lite ringrostig såhär tillbaka på bloggen efter två år.. vänta, två år? Herregud.. iallafall.. Bloggen är under konstruktion. Inget är som det ska just nu, men det ska bli. Bara vänta lite och ha tålamod mina kära vänner. För, ni har väl inte helt glömt bort mig?


Pokémon Go äventyr med Elvis.

 
Varit på äventyr i Alingsås med Elvis. Spelat Pokémon Go, shoppat, ätit god fika och utforskat stan. Vi fångade inget utöver det vanliga som vi har här hemma, men vi fick kläckt några ägg och fått snurrat Pokéstop till höger och vänster. Det var en trevlig Systerdejt innan Elvis börjar skolan igen och Jag ska äntligen få ha två veckor semester.
 
 
Även om det skiljer 17 år mellan oss, och vissa misstar Elvis för att vara min dotter, så är Jag glad över att kunna spendera tid med henne. Jag missade så många år av hennes uppväxt när Jag gick på Internat skola och sen flyttat runt och jobbat lite här och var. Så att få vara en del av hennes liv och uppväxt är något som betyder mycket för mig. Hon motiverar mig till att försöka bli en bättre människa och förebild. Tack kära syster.


Dagens Mellis - Groddar & Vego-Keso

 
Super enkelt, men super gott enligt mig. Groddar och Vego-Keso. Mumma. Jag brukar äta detta till mellis ganska ofta. Brukar dock variera mellan Vego-Keso och Vanlig Keso. Jag är ju inte Vegan, utan Demivegetarian. - Dock så måste Jag säga att Vego-Keso är sååå gott! 
 
haha och JA.. Jag äter med Ätpinnar.. vill ni veta varför, får ni väl fråga..


Fantasi eller Mardröm?

 
Ibland undrar även Jag vad som gömmer sig i min hjärna.. men konst är väl konst. Eller något..


Nytt från Glitter

 
Halsband för 30krREA och ett skal för 79kr. Riktigt nöjd med båda. Jag äger nästan inga halsband och köper väldigt sällan smycken då Jag oftast glömmer använda det. Men fastnade så för detta halsbandet och för 30kr så kunde Jag bara inte låta bli. Jag behövde ett skal till min nya mobil, så passade på att köpa ett också. Gillar mönstret, precis min stil.