Dags att utbilda mig!

 
Haft en svacka.. igen. Sånt händer. Men har mycket att göra nu för tiden, då blir bloggen lidande igen. Förlåt. Ser att ni kikar in här dagligen och lämnar söta kommentarer. Hej på er!
 
Jag har fått besked att Jag kom in på Komvux till våren, ska läsa till Undersköterska. Är så glad över detta. Äntligen händer det något bra i mitt liv. Så det är nu mycket att ta tag i innan Jag börjar läsa. Måste söka bidrag, skaffa tågkort och studiemedel. Måste säga att de böckerna som man behöver är svindyra, så försöker hitta begagnade. Inte det lättaste, men Jag har verkligen inte råd att lägga 400-500 kr per bok. Någon som vet vart man kan hitta bra begagnade böcker för Undersköterska? Lämna gärna en kommentar då!
 
Övrigt så har Jag mest försökt jobba så mycket Jag kan för att få ihop till att leva. Det är verkligen inte lätt att jobba som timvikarie, varje månad är så osäker på hur mycket jobb man kan få och såklart så är det många andra som mig som vill jobba också, så det blir strid om de tider som finns. Men det är lite varför Jag vill utbilda mig, för att kunna öka mina chanser till att få en säkrare framtid. För att vara timvikare är inte bara osäkert, men också tröttsamt i längden. Även om Jag kanske inte jobbar lika mycket som en med fast anställning, så är det mycket som är orättvist. Löner, arbetsvillkor, hur man blir behandlad osv.. Och inte kan man klaga heller.. för då är chanserna stora att man inte blir erbjuden något jobb alls. Nä ush, så trött på det.
 
Hoppas att allt är bra med er!
Vad har ni haft för er det senaste?Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: