Jobb, Fascinerad & Pokémon Go Event

 
Ska väl börja med att säga tack till er alla som besöker bloggen, trots att Jag inte uppdaterat på ett tag. Fascinerad borde Jag väl nästan säga.. Men tack och förlåt för dålig uppdatering. Har helt enkelt haft fullt upp...
 
Har äntligen börjat jobba lite igen och lilla Skrållan har fått följa med till jobbet nästan alla dagar. Hon stormtrivs och de äldre är förälskade i henne. Hon ligger i deras knän och njuter av all uppmärksamhet. Mina kollegor och annat folk som träffat Skrållan blir också fästa vid henne. Tyvärr finns det en kollega som inte är så förtjust i varken hundar eller andra djur, så när vi jobbade tillsammans fick Skrållan stanna hemma.
 
Har även försökt gå ut mycket de senaste dagarna då Pokémon Go har Halloween event, för er som missat. Man får dubbelt så mycket Candy's vid fångst, äggkläckning och... transfer. Vad kallas det på Svenska? Aja.. ni förstår vad Jag menar. Sen finns det lite extra spawns av "läskiga" Pokémon, så som Gastly och Drowzee. (För vem älskar inte den där gula galningen som man redan ser överallt..)
 
Halloween är nu även över.. Blev inget party-party, Bus-eller-Godis eller annat Halloween kul för min del. Hade dock några ungar som kom och knackade på min dörr, vilket Jag ger applåder för då Jag bor LÄNGST upp i min bygnad. De fick såklart lite godis av mig och pussar av Skrållan.
 
Ska försöka lägga undan mer tid för att uppdatera bloggen oftare, vet att Jag säger detta ofta-oh-så-ofta.. men måste verkligen skräpa mig lite, annars vad är meningen med att ha en blogg om Jag aldrig uppdaterar..
 
Hur har eran Halloween varit?Anonym

welcome back! :D

Svar: Thank you. :)
♥ Mandah Moon

J <3

SAKNAT dig sötnos! <3

Svar: Saknar dig också. :D <3<3
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: