Skrållan tränar..

 

My dog is training not to bark at other dogs.. she is too cute tho. 😂💕

A video posted by Mandah Moon (@exeggutor) onTATINOF, Anime & Mys med Skrållan

 
Jag har haft en lugn helg med Skrållan. Vi har kollat på TATINOF (The Amazing Tour is Not on Fire) och Anime. Inte gjort så mycket annat egentligen.. spenderat en hel del tid vid datorn också för att kolla på Twitch och Younow. Har en hel del vänner där som Jag chattar med och så. Så nu är lite uppdaterade på vad Jag gjorde i helgen..
 
Idag är det redan Tisdag. Jösses, denna veckan kommer att springa iväg också känns det som. Igår så ansökte Jag till en skola. Hoppas Jag kommer in.. Ska läsa till Undersköterska har Jag tänkt. Behöver göra något med mitt liv.
 
Idag har Jag inte mycket planerat än. Gick upp tidigt, morgon promenad med Skrållan, handlade mat för veckan och sen ett Yogapass. Ska nu Skype'a med en vän en stund och sen försöka hitta på något att göra. Kanske kan hitta någon som vill ta en fika.. får se.
 
Hur är det med er denna gråa Tisdag?
Följer ni någon på Twitch eller Younow?


Instagram ♥ Amandah.se

 
För er som frågat efter min Instagram, så kan ni hitta mig på @Amandah.se 
Psst.. Om ni följer mig och sen lämnar en kommentar att ni följer min blogg så kan Jag följa er tillbaka..


Skitbekymmer..

 
Vill väl egentligen inte blogga om detta, men ska Jag vara ärlig har väl vi alla varit med om det någon gång. Stopp i avloppet. Jag bor i ett väldigt gammalt hus och avloppen här är rent ut sagt värdelösa. Har ständigt stopp i avloppen och det börjar gå mig på närverna att ständigt behöva fixa. Och nu.. nu fan.. Ja.. Nu är det stopp i toaletten också. Och självklart så har Jag ingen aning om vad Jag ska göra åt det.. för det är något som Jag aldrig behövt åtgärda tidigare. Handfat och dusch har Jag INGA problem med.. men toaletten. Seriöst.
 
Har alltså stopp i toaletten. Har alltså sen igår kväll inte kunnat använda min toalett. Vad har Jag då testat.. Jo. Vattenmetoden = Hälla ner varmt vatten direkt ner i toan och på så sätt skulle det släppa. Fungerade det? NEJ. Så fick ta metod två, Handmetoden = Försöka känna i kröken om det var något som hade fastnat där, alltså något i vägen, stopp. NEJ. Inget där. Och vattnet försvinner ju undan efter en stund, så helt stopp är det inte, men något problem är det ju helt klart. 
 
Så.. Ringde min mor på morgonen nu för att se om de hade en sån där propp grej, ni vet som rörmokare har. En sådan sak. Men NEJ. De hade ingen hemma. Får nu vänta tills mina morföräldrar vaknar så Jag kan ringa dem och kolla om de har en sån propp grej.. (vad tusan det nu heter) OM de inte har en så får Jag väl gå till närmaste Järnhandel och KÖPA mig en sådan. För det är iallafall billigare att försöka få det gjort själv än att anlita en rörmokare. Har inte riktigt pengar att slänga på skitbekymmer just nu..
 
UPTADE: Fick tag på vaktmästaren och han kom hit. Nu är det fixat och Jag kan inte vara mer nöjd! Tack!
 
 
Fortsättning följer..
Hoppas ni får en bättre Måndag än Jag!


En mysig morgon minsann..

 
Började min dag idag med Yoga pass och en lång promenad med hundarna. Har sen fixat mig för dagen och även hunnit att mysa med min sötaste Skrållan. Hon är bara för go. Svårt att inte krama eller pussa på henne
 
Jag ska nu skypa lite med en vän och sen gå igenom lite mejl. Har en full inkorg med mejl som väntar på svar. Suck.. kommer ta ett tag att gå igenom alla och svara på dem. Men, jobb är jobb. Kan inte dra ut på det längre.
 
Väntar även på svar från en vän.. hon har också en hund, så tänkte om hon var ledig så kanske vi kunde ta lite kaffe och låta hundarna busa lite. Tror att både Skrållan och Jussi skulle gilla att komma ut på lite äventyr och inte bara de vanliga promenaderna. Kan nog bli lite enformigt för dem i längden. Det är dessutom Jussi's sista hela dag hemma hos oss. Imorgon så åker han hem igen. Kan inte fatta att det redan har gått en vecka. Tiden verkligen springer iväg..
 
Hur är eran Torsdag såhär långt?
psst..  Följ gärna mig på Instagram & Snapchat @HIAWOL för mer kul..


Dagarna springer iväg..

 
Oj, nu blev bloggen lidande igen. Men Jag har så mycket att göra, så tiden räcker inte riktigt till allt. Har två hundar som tar upp mycket tid, sen planerar Jag inför att Jag ska börja plugga och försöker få ihop jobbpass så att Jag kan leva och betala mina räkningar. Ni vet hur det är.. allt ska gå ihop.
 
Blir många promenader i skog och mark. Miljötränar Skrållan så mycket Jag kan. Hon har en ovana att skälla på andra hundar som man möter.. Och det är inte bara skälla på dem, utan hon blir som en studsboll och ser helt galen ut. Skäms en del när Jag är ute med henne.. för Jussi han sköter sig exemplariskt och tittar på Skrållan varje gång hon blir tokig som om han tänker; "Det är bara en hund.. måste du skälla ut ALLA hundar vi möter."
 
Har nu betalat alla räkningar för denna månaden och känner mig lite tom nu när Jag ser hur lite pengar det är kvar på kontot. Vill köpa nya saker till Skrållan, så som koppel, sele, borstar och någon kul leksak. Men det finns inte pengar kvar till det denna månaden. Själv har Jag kunnat unna mig lite nya saker som var behövligt inför hösten. Jag får helt enkelt hålla hårt i pengarna nu och försöka få mer jobb så Jag kan spara ihop till allt Jag vill köpa. Suck..
 
Hur är det med er nu i höstmörkret?