Skitbekymmer..

 
Vill väl egentligen inte blogga om detta, men ska Jag vara ärlig har väl vi alla varit med om det någon gång. Stopp i avloppet. Jag bor i ett väldigt gammalt hus och avloppen här är rent ut sagt värdelösa. Har ständigt stopp i avloppen och det börjar gå mig på närverna att ständigt behöva fixa. Och nu.. nu fan.. Ja.. Nu är det stopp i toaletten också. Och självklart så har Jag ingen aning om vad Jag ska göra åt det.. för det är något som Jag aldrig behövt åtgärda tidigare. Handfat och dusch har Jag INGA problem med.. men toaletten. Seriöst.
 
Har alltså stopp i toaletten. Har alltså sen igår kväll inte kunnat använda min toalett. Vad har Jag då testat.. Jo. Vattenmetoden = Hälla ner varmt vatten direkt ner i toan och på så sätt skulle det släppa. Fungerade det? NEJ. Så fick ta metod två, Handmetoden = Försöka känna i kröken om det var något som hade fastnat där, alltså något i vägen, stopp. NEJ. Inget där. Och vattnet försvinner ju undan efter en stund, så helt stopp är det inte, men något problem är det ju helt klart. 
 
Så.. Ringde min mor på morgonen nu för att se om de hade en sån där propp grej, ni vet som rörmokare har. En sådan sak. Men NEJ. De hade ingen hemma. Får nu vänta tills mina morföräldrar vaknar så Jag kan ringa dem och kolla om de har en sån propp grej.. (vad tusan det nu heter) OM de inte har en så får Jag väl gå till närmaste Järnhandel och KÖPA mig en sådan. För det är iallafall billigare att försöka få det gjort själv än att anlita en rörmokare. Har inte riktigt pengar att slänga på skitbekymmer just nu..
 
UPTADE: Fick tag på vaktmästaren och han kom hit. Nu är det fixat och Jag kan inte vara mer nöjd! Tack!
 
 
Fortsättning följer..
Hoppas ni får en bättre Måndag än Jag!J <3

stackare! hoppas du får löst det. höhö pun. ;) <3

Svar: HAHAHAHAHAHA.. Tack. xD
♥ Mandah Moon

Anonym

fin blogg!

Svar: Tack. :)
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: