Livet är skört, Glöm aldrig det!

 
Det har gått några månader sedan det hände, men vill bara posta detta inlägg som en påminnelse till mig själv och till er där ute att ta vara på erat liv. Livet är skört. Jag minns fortfarande bara att Jag vaknade upp på MAVA i Borås. Hade diverse maskiner kopplade till kroppen, dropp i armen och de hade tömt mig på blod i andra. Kunde inte minnas hur Jag hamnade där eller vart Jag egentligen var. Vad hade hänt?
 
Jag vet fortfarande inte allt som hände kvällen innan. Jag minns inget efter att Jag hade pratat med en person som Jag tidigare sagt upp kontakten med. Jag minns att Jag mådde dåligt, att Jag var ledsen och att Jag drack. Men det är allt Jag minns, resten är bara suddigt.
 
De hade tydligen hittat mig medvetslös, nästan livlös. Jag fick åka ambulans. Min bror och Mor tog bilen in mitt i natten. Jag vet inte hur de kände eller tänkte, för har ärligt talat inte frågat dem. Jag är rädd för vad de ska säga om allt. Rädd att de är besvikna på mig.
 
 
Vad vill Jag då säga till er? Tänk på att erat liv är inget att leka med. Livet är skört. Och Jag är glad att Jag fortfarande lever. För vem vet.. det hade kunnat sluta på ett helt annat sätt. Jag hade bara tur. Att det fanns människor som råkade hitta mig där. Som skaffade hjälp. Ringde Ambulans. Som kontaktade min Bror. Min familj. Det ska Jag aldrig glömma. Att Jag hade tur, att Jag lever och att Jag borde respektera mitt liv bättre.J <3

<3

Svar: <3
♥ Mandah Moon

Anonym

ush vad hemskt. :(

Svar: Ja.. :/
♥ Mandah Moon

Ceres Moon

Hej ♥
Vilken förfärlig upplevelse.. och jag hoppas du får vila upp dig och ta hand om dig.

Ville bara säga lite snabbt, jag blev väldigt nyfiken på att få veta lite mer om dig, så såg jag att du bor i Borås/Herrljunga + tycker om K-drama/K-pop... blev ganska chockad då jag själv tycker om det också och Anime/Manga/asien :3
vi kanske kan träffas nån gång?

Kramar!

/ Ceres

Svar: Hej. :) Jo, det var en upplevelse som jag ej vill ska hända igen. Mycket som Jag inte tar upp heller om vad som hände. Kanske blir för mycket för vissa att läsa om..
Jo, Jag bor i Herrljunga. :) Varit k-pop/K-drama fan några år. Kollar också på en del anime. Blev intresserad pga. min dåvarande pojkvän var från Korea och han fick mig bli intresserad av både kultur, språk och musik/drama. :D haha

Jag brukar ej träffa folk såhär som hittar mig via bloggen, gjorde förr och hade en del meet-ups. Men kanske kan gå att ordna ändå. :) Hoppas du får en bra dag!
♥ Mandah Moon

Eli

take care sweetie :3

Svar: I will. Thank you. ♥
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: