Myskväll och Love O2O

 
Skulle äta Pizza.. suck.. det fick Jag skippa. När Jag väl kom fram till Pizzerian så var det fullt där och lång kö. Kände bara att energin var slut, var även vrålhungrig.. så gick till ICA istället och köpte mig Risnudlar, Groddar, Färska grönsaker och Kimchi. Så till sen middag/kvällsmat fick det bli lite Asiatisk.. typ. Skulle även tagit en bild på den goda maten.. glömde visst det. Var så hungrig så hade inget annat än MAT i huvudet. Sorry..
 
Mätt och belåten så ska Jag nu krypa ner i soffan och kolla på ett avsnitt av en serie som Jag följer. Den heter Love O2O. Det är en Kinesisk Rom-com/Äventyr Drama. Vill ni se den, så kan ni se den här; DRAMACOOL - LOVE O2O. Finns med textat till Engelska. (För er som inte är så bra på Kinesiska..) höhöhö..
 
Hoppas ni alla får en go Fredagskväll! Imorgon ska Jag iväg och shoppa på Second Hand med min Mor, vi åker tidigt så Jag får se om Jag hinner blogga något innan, annars hörs vi när Jag kommit hem igen. 
 Anonym

kan du Kinesiska? :O

Svar: Jag kan inte prata flytande, men har lärt mig grunderna i både Koreanska och Kinesiska (Hangul och Hanja) under två års tid. :)
♥ Mandah Moon

Maja

Kan du tipsa om några bra serier? Vet att du tipsar på Twitter och Instagram ibland. :)

Svar: Jag kan skriva ett litet inlägg om några av mina favorit serier. Hade det i tankarna ändå eftersom många frågar mig på Twitter/Insta efter serier. haha :)
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: