Lagar, Kaffe och Pokémon Go

 
God eftermiddag.. eller kväll. Hur man nu vill se det. Lördag är det iallafall. Jag har spenderat denna lediga dagen med att studera Lagar och Riktlinjer. Jag har nämligen prov på Onsdag, så kände att det var bäst att försöka studera lite under helgen iallafall. Har även druckit lite för mycket kaffe idag.. känner mig liksom uttorkad.. om ni förstår? haha.. 
 
Men Jag har självklart inte suttit inne hela dagen, även om Jag hade velat det egentligen på grund av det tråkiga vädret idag. Har varit ute på två promenader med min hund Skrållan och fångat Pokémon. Ska vara ärlig.. hade faktiskt tröttnat lite på det, men nu när Gen 2 + annat kul har släppts så är det roligt igen. Tror att många har haft samma känslor, för har knappt sett några ute spelandes på ett tag, men idag så träffade Jag på jättemånga spelare. Dock så får Jag nog ta och lugna mig lite nu i några dagar, för har redan fångat över 60 st nya Pokémon.. så har runt 20 st kvar av Gen 2. haha..
 
Jag och Skrållan har spenderat en stund nu i soffan och bara chillat.. vi funderar väl egentligen på om vi ska ta en promenad hem till familjen och hälsa på, eller om vi ska stanna hemma i soffan. Kan inte riktigt bestämma mig, så får väl chilla en stund till och tänka på saken.
 
Hur har eran Lördag varit?
Har ni spelat Pokémon Go något?J <3

Kämpa på! :D

Svar: :) <3
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: