Vi ses inom en snar framtid..

Jag har verkligen fullt upp med studier just nuLäser till Undersköterska som ni kanske vet. Har därför bestämt mig för att ta en paus till en obestämd tid. Men hoppas att Jag snart har tid och ork att lägga på bloggen.

 
 Hoppas ni förstår..
Vill ni ändå ha lite koll på vad som händer i mitt liv, kan ni följa mig på instagram - @amandah.se


데스노트 (Death Note) - Musical

 
Han Ji Sang - Hurricane 
 
Kim Jun Su & Han Ji Sang -  라이토 VS 엘 (L)
 
Kim Jun Su - The Game Begins 


Nya HIAWOL.SE Bloggdesign

 
Nu har Bloggdesign.hiawol.se fått ett nytt, upptaderat, utséende. Det är nu lättare för dig att hitta det du söker och snabbt kan få hjälp. Kika gärna in och lämna en kommentar vad du tycker! - Tacksam för feedback.
 
Nya Kodguider, Gratis Grafik, Designer och annat kul är påväg. Är det något du saknar så lämna en kommentar med dina önskemål, så ska Jag försöka få med dina önskemål också. 


Äntligen klar med Etik kursen..

 
Äntligen.. Ja, äntligen klar med Etik kursen i skolan. Som Jag har kämpat med denna kursen. Vet inte vad Jag egentligen vill säga om den, förutom kanske att Jag är trött på att göra grupparbeten. haha.. Vi hade idag en liten samling bara, pratade, vår lärare bjöd på fika och vi fick våra betyg. Jag är nöjd, hade kunnat gå bättre, men allt som allt är Jag nöjd och vill bara börja läsa nästa kurs, som är Vård och Omsorg.
 
Väl hemma nu och det är Fredag, så ska Jag bara ha en chillkväll med Skrållan. Har handlat lite Fredagsgott till oss båda, tuggben till Skrållan och själv ska Jag göra en Chiligryta med Kyckling. Sen ska vi nog bara ta en promenad när vädret väl tillåter oss och sen blir det soffhäng resten av kvällen. Gissar att vi kommer gå och lägga oss tidigt ikväll, för Jag känner mig helt slutkörd.
 
Hur har eran Fredag varit?
...Och har ni haft en bra vecka?