NONIQUE - Anti-Aging Day & Night Cream

 
Vill tipsa er om en ny favorit bland mina skönhetsprodukter. Det är en dag och nattkräm från märktet NONIQUE. Jag har de två ansiktskrämerna som är i serien Anti-Aging, då Jag börjar komma upp i åren och ser lite ålderstecken i min hy. Bäst att använda i förebyggande syfte. Denna krämen är dessutom väldigt återfuktande och mjukgörande, vilket min blandhy älskar. Har använt denna i snart över ett år och är på mitt tredje köp av produkterna. Har även testat deras Intensive serie, för torr hud, men den var för "fet" för min hud. Men har du torr hud så tror Jag att den kan passa dig.

Om märket NONIQUE
; Nonique är en serie ekologiska kropps- och ansiktsprodukter för olika hudtyper. Basen i produkterna är Nonifrukten, känd för sitt höga innehåll av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Alla ingredienser kommer från certifierade ekologiska odlingar och är fria från konserveringsmedel och artificella färg- och och doftämnen. Noniques produkter är certifierade enligt NATRUE och är vegan.

Nonique har några olika serier som passar olika hudtyper: Anti-Aging: motverkar ålderstecken i huden, återfuktar och mjukgör, Intensive: för torr hud och Extreme Energy: för ung hud och blandhy. 

♥ Nonique finns att köpa på Apotea.se, Lyko.se och Bodystore.com / www.nonique.com
Caroline

Så bra tips. :) Har inte testat dessa produkter.

Svar: Kul att du gillar det. Jag kan verkligen rekommendera dem! Är helt såld själv och vet att det är bra produkter. :D
♥ Mandah Moon

Anonym

vad kostar de styck? är de dyra?

Svar: De kostar 109-129 kr/st. ♥ Vad som är dyrt och inte är nog upp till var och en. Jag tycker att de är helt klart värda det priset och anser att de är billiga för hur bra de egentligen är. ♥
♥ Mandah Moon

Läs gärna detta Innan du Kommenterar...
För Design Hjälp, Gratis Bloggdesigner med mera, besök BLOGGDESIGN.HIAWOL.SE.
Vill du Beställa en Bloggdesign, Header eller Grafik så hittar du Information och Pris Här.
Jag gör INTE Designer Gratis åt någon på beställning. Acceptera detta!
Respektera innehållet i blogginläggen! - Orelaterade kommentarer kan raderas utan förvarning!
Jag tolererar inte elaka eller stötande kommentarer. Respektera mig och min blogg.
Spam, Reklam och Besöksfiske är INTE okej här. - IP Spärras utan förvarning!
Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: